saksalainen manikyyri

Mistä tietää, että on maanantai? Kun aamulla herää ja on vuosituhannen migreenikohtaus, eikä kykene nousta sängystä, ei pysty edes kahvia juomaan ja toivoo vaan, että maailmanloppu tulisi tänään, eikä tarvitsisi enää kärsiä. Eli olen koko aamun maannut sängyssä kämppä pimennettynä ja saannut vasaranlyöntejä päähän, joka kerta kun joku tömistelee rappusissa. On kyllä maanantai. No doubt.

Sen verran normaali yritin olla, että nopeasti lakkasin kynteni uudella Manhattan-kynsilakalla, jonka äidiltä sain joululahjaksi. Ja pakko sanoa, että onpas harvinaisen herkullinen punainen väri. Vähän orsanssin sävyä havaittavissa, muistuttaa paljon China Glazein Pure Torturea, mutta ei yhtä kiiltävä lopputulos. Ja pakko muuten laittaa päällyslakka päälle, muuten lakka hajoaa sekunnissa.

Ja koska Manhattan on saksalainen merkki, manikyyri on tehtävä saksalaista musiikkia kuunnellessa. Note to self: pitää taas vaihteeksi alkaa kuuntelemaan enemmän synthia ja EBM, namnam:

Sitten sainkin överit kynsilakkahöyryistä ja saksalisesta nntts ntts musiikista ja migreeni paheni entisestään. Kreit. Nyt lisää särkylääkkeitä naamaan ja peiton alle piiloon. Ei tässä muuten olisi mitään paniikkia, mutta kun olisi pakko vääntää koodia aika paljon tänään ja koko viikkona muutenkin.

Toivottavasti teidän maanantai on paljon kivempi kun mun!

4 vastausta artikkeliin “saksalainen manikyyri

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.