koodaa, koodaa

Elämäni on näyttänyt enemmän tai vähemmän näin tylsältä viime päivinä. Kaiken maailman koodeja, nenä kiinni näytössä, kahvikuppi kädessä, muistiinpanoja tehdessä. Koodaa, koodaa, koodaa. Musta tuntuu, että maailmanloppu koittaa lauantaina. Tai siis jos pärjään tentissä, elämä jatkuu. Jos en, kuolemme kaikki. (Mitenniinpessimisti?) Olen joo aika stressaantunut tentistä. Silmät nykii etc.

Ja eihän tässä ole edes kyse yhdestä tentistä, vaan huomenna olisi toinen tentti, joka on jäännyt aaaaavistuksen taka-alalle. Onneksi on uusinnat, hehe. Ja tämä ensimmäinen tentti on kuitenkin sivuaineena, joten joten. Huokaus.

Vaikka kello onkin vasta noin vähän, olo on kun hyperaktiivisella oravalla. Siis kolmen kahvikupin jälkeen. En halua edes ajatella, millainen olen illalla (20 kuppia?). Haluaisin pikakelata nämä pari päivää ja siirtyä nopeammin sinne lauantain iltapäivään, kun tentit ovat ohitse. Voisiko joku tehdä niin? Pliis?? Pretty pliis?

Kuitenkin, voin ylpeänä sanoa, että olen oppinut ja jopa muistan jonkin verran kaikesta mitä olen päntännyt tässä. Olisikin aika traagista, jos en olisi oppinut mitään haha. Nojoo, jospa tästä jatkaisi tuota opiskelua ja kahvin juontia! Toivottavasti teidän päivä on paljon jännittävämpi kun mun!

2 vastausta artikkeliin “koodaa, koodaa

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.