tosielämän aku ankka

Tässä katselen ulos ja ihailen hienoa auringonpaistetta ulkona, nautin kahvistani ja luen vähän blogeja, sekä silmäilen vähän jotain budjetointia välillä. Mikä harmoninen päivä, ei vielä kiirrettä minnekkään, tentti alkaa vasta iltapäivällä. Kuitenkin minulla on sellainen tunne, että jokin on vinossa tai jotakin ei niin kivaa tulee tapahtumaan. Mietin hetken mitä se mukamas voisi olla ja surffaan seuraavalle blogille. Hengitän. Olen rauhallinen. Elämä on idylliä. Osaan ohjelmointini, ehdin lukea vielä lisää huomista varten. Budjetointi-whatever-tentti tulee menemään hyvin. Saan aikaisen onnentoivotuksen äidiltä sähköpostiin. Ja sitten huomaankin, mitä hetki sitten mietiskelin  – dramaattinen paussi – … Tänään on perjantai 13.päivä.

Siis en suinkaan ole taikauskoinen, ollenkaan. Päinvastoin, olen erittäin looginen ihminen, jos minulta kysytään. Mutta koska olen todellisen elämän Aku Ankka (eli mulla on ehkä universumin surkein tuuri evö!) paniikki nousi hetkessä. Tentti tulee menee perseelleen, tulen liukastumaan ulkona, tukehdun aamupalaani tai kahviini, mulla tulee olemaan bad hair day (on jo), mulla ei ole puhtaita vaatteita (tämä on muuten totta myös, tajusin sen sekunnin sitten), käyn läpi sen normitenttirumban.. jne.

Eikä kannata sanoa mitään, että jos on huonoa tuuria peleissä niin on hyvä tuuri rakkaudessa. Tiedämmehän miten siinä kävi. Tai toisinpäinkään. En voita ikinä, ikinä, ikinä mitään. Tai no kerran vuonna yksi ja kaksi voitin Trendissä jonkin Calvin Kleinen tuoksupaketin. Se oli kivaa! Mutta siihen mun voittamiset jäikin. Sisko voitti aina pienenä Linnanmäellä isoja koira-pehmoleluja ja minä jonkin hikisen sukan, jos voitin jotain… ja mitä minä olisin hikisellä sukalla tehnyt? En mitään! Todella epäreilua! Tämä on muuten syy siihen, miksi en ikinä osta arpoja tai lottoa – en voittaisi koskaan (tai ne mahdollisuudet voittamiseen – ne on aika olemattomat – koskee kaikkia.)

Ja muuten voittamisesta tulikin mieleen, jos järjestäisin jonkin pienen arvonnan/kilpailun, olisiko sillä yhtään osallistujaa? Koska mä niin tykkään teistä kaikista, jotka tahallisesti tai vahingossa tänne tupsahtavat! Tarkoitus olisi huomenna vähän juhlia täällä blogissa. Tai näin siis ajattelin. Ja valitettavasti mulla ei ole mitään timantteja arvottavissa, haha. Vaan ihan pikkupikkujuttu vaan

No kertokaapas, mikä on mahtavin juttu mitä te olette koskaan voittaneet?

2 vastausta artikkeliin “tosielämän aku ankka

  1. Mä en kans voita koskaan mitään, mut sait mut nauramaan, kun muistin, että voitin ala-asteella Mix-lehden kisassa Sami Saaren cd:n :DDD Herra Saarihan tietenkin kuului ehdottomiin ykkösartisteihini – NOT!! Hieno voitto…

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.