tylsä, tylsempi, tylsin.

Jos saisi edes herätä yhden aamun ilman tätä rasittavaa päänsärkyä, niin olisin varmaan edes jotenkin inhimillinen ja ystävällinen. Sen sijaan, että ottaa päähän koko ajan, sanan jokaikisellä tarkoituksella. (Ottaa päähän, haha, tajusitteko? Välillä olen niin hauska.) Eilinen ilta oli kutakuinkin totaalisesti perseestä. Katsoin 6 jaksoa jotain sarjaa. En pystynyt nukkumaan, otti päähän ja vitutti. Olisin mielelläni viettänyt lauantai-iltani toisella tavalla, mutta koska mikään ei kiinnosta edelleenkään, niin istuinpas sitten sängyssä katsellessa sarjoja.

Periaatteessa olisin voinut jättää väliin tästä kirjoittamisen. Koska ketä oikeasti kiinnostaa, miten perseestä lauantai-iltani oikein oli? Blogista on aika reippaasti tulossa valitusblogi. Pitäisiköhän vaihtaa tuo nimi Mary Ihmemaassa Itkumuuriksi? Minusta ei vain mitenkään ole kivaa, että olo on kun olisi krapulassa, vaikka en ole koskenut alkoholiin sitten tammi-helmikuun tai jotain. Siksi en oikein teekään mitään muuta nykyään, paitsi valitan. Ja minä en yksinkertaisesti voi sietää ihmisiä, jotka valittavat koko ajan – ja sitten huomaan olevani itse siitä pahimmasta päästä! (Tosin en tee sitä Facebookissa eh eh – vaan teen sen blogissani suuremmalle yleisölle. Hah.)

No jos asiaa katsotaan positiivisemmin.. Saan ainakin rahaa tämän päivän rankasta työstä, kunhan sinne vain ensin pääsisi. On muuten hirveää istua avokonttorissa migreenin kanssa, koska suurin osa huutavat siellä, kuulokkeet puristavat päästä ja ihmiset huutavat puhelimessa. Se siitä positiivisesta puolesta, haha!

No jotta kaikki ei vain olisi valittamista, niin haluan näyttää ehkä maailman kuuleimman bissen teille! Tai siis jos pitäisi oluesta, tämä olisi todella mahtavaa. Eli nörtti-bisseä! Jonka nimi on Ctrl Alt Delete. Hah, ihan paras nimi ever. Näitä on rajoitettu määrä Systembolagetissa juuri nyt, jos ymmärsin oikein.

Nyt sitä kahvia ja särkylääkettä nuppiin ja pikkuhiljaa kohti uutta työpäivää! Ottakaa hei iisisti munkin puolesta sitten jookosta?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.