2ndhand-löytöjä

Eilen tosiaan mentiin Mandyn kanssa pienelle 2nd hand shoppaus-reissulle. Ja meillä oli ihan oma kuskikin, joka kyyditsi meitä paikasta toiseen ympäri kaupungin! (Mandyn poikaystävä siis.. Onneksi vaan muutamaan paikkaan..) Ensin mentiin vanhaan tuttuun Erikshjälpeniin, mutta sieltä en löytänyt mitään. Paitsi raamit kaverin synttärilahjaan, mutta siitä myöhemmin.

Sitten suuntasimme kohti Bra och Begagnat. En koskaan ole ollut siellä, joten oli kivaa mennä uuteen tuttavuuteen. Sieltä löysin itselleni nämä kengät. Kerrankin saan iloita sitä, että kengänkokoni on kanootti. Meinaa, jos nämä olisivat olleet Mandyn pikkuriikkisen jalan kokoiset, Mandy olisi ottanut nämä – koska se ryntäsi kun tornaado suoraan kenkäosastolle . Joten lälläslää Mandy siitäs sait, senkin pikkutassu! Kengät ovat alunperin Primarkista, maksoin niistä 50 kr. Eikun 40, koska sain opiskelija-alennuksen. Siis aika mahtavaa, että sieltä sai opiskelija-alennusta!

Lisäksi löysin tällaisen Magic Robot-pelin. Hintaa vain 15 kr. Rakastan pelkästään tuota pakkauksen ulkonäköä, joten ei haittaa vaikka pelistä puuttuisi palikoita. Jei, yksi vintage-peli lisää!

Ja vielä se yksi pakollinen kirja. PS I love you. Vaikka en ole hömppäelokuvien ja -kirjojen suurkuluttaja (yh.. romantiikka.. yök), niin PS I love you on kyllä se poikkeus joka vahvistaa säännön! Jos joku tuntee samanlaisen miehen kun tuo ihana Gerry (joka on sinkku), niin laittakaa hänen yhteystiedot minulle osoitteeseen cherryredmary at hellokitty piste com! Kiitos jo etukäteen!

Nyt pitäisi laittaa meikit ja vaatteet päälle, sekä vetää aamupalaa ja lähteä kohti uutta työpäivää. Jotenkin fiilarit aika nollassa, varsinkin, koska mokasivat palkkani kanssa… Toivottavasti tililläni on muutama kolikko, jotta saan jotain lounaaksi.

Kivempaa sunnuntaita teille kaikille tasapuolisesti!

PS. Onneksi nykypäivän kännykät menee kesäaikaan automaattisesti, muuten olisi voinut käydä köpelösti! Eh eh.

2 vastausta artikkeliin “2ndhand-löytöjä

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.