asioita, joita en ymmärrä pt VI

Jotain mitä en todellakaan ymmärrä, on esim kokojyvä sipsit. Tai sipsit, jossa on 50% vähemmän rasvaa. Tai vähäkalorisia karkkeja. Tai rasvatonta jugurttia, jossa ei ole lisättyä sokeria (mitä siinä sitten oikein on?) Ja kaikki muut tällaiset ns ”paremmat epäterveelliset ruoat.”

Siis jos nyt aikoo syödä jotain epäterveellistä? Niin miksi sitten ei vain syö just sitä oikeaa tavaraa, eikä jotain vähäkalorista versiota, johon on tungettu miljardi lisäainetta lisää, kun mitä siinä oikeassa tavarassa on? En siis millään voi ymmärtää? Pahin esimerkki on kai tuo rasvaton jugurtti, johon ei ole lisätty sokeria. Ihan oikeasti, mitä siinä oikein on, jos rasva ja sokeri on poistettu? Yyh, ryynit tulee ihan suuhun, kun vaan ajattelee mitä kaikkea paskaa siinä on. Yh hyh.

En itse ostanut noita täysjyvä Pringlesejä, vaan Ändi. En tiedä miksi. Pitää kyllä kysyä siltä, tahdon selityksen. Tosin pakko myöntää, että juon mielummin light limua, kun oikeaa, mutta on the other hand, en juo sitä nykyään melkein koskaan.

Muuten kävin reenaamassa tänään, ja tänään meni hyvin. Turns out, aamupala on ihan kätevä juttu syödä, jos aikoo treenata kovaan. Heh. Uuh, vain kolmen tunnin työpäivä tänään ja sitten koko viikonloppu vapaata! (Koulujuttuja tehdessä..)

2 vastausta artikkeliin “asioita, joita en ymmärrä pt VI

  1. Mun mielestä on ihmisiltä vähän tekopyhää ostaa jotain kevytversioita mättöruuasta, jos tekosyynä on että se on terveellisempää :D Ei se loppujenlopuksi sen terveellisempää ole, kun miettii kaikkia niitä lisäaineita mitä niihin (esimerkiksi jogurtteihin) on tarvinnut tunkea että se maistuisi normaalilta. Jotenkin ymmärrän kevyt juttujen syömisen jos se jonkun mielestä oikeasti maistuu paremmalta, mä tykkään enemmän cola lightista kuin normi colasta! Mutta lol, syön vähän light poppareita, kun olen terveysihminen. C’mon … :D

    Tykkää

    1. Heheh hitto, alkoi tekee mielei poppareita! :D Mut joo, siis mä juon lightia mielummin, koska se maistuu paremmalta kun sokeripitoinen kokis. Ja noista limuista se on vähän kun valitsisi ruton ja koleran välillä (niinkun ruotsissa sanotaan) toisessa makeutusaineita ja toisessa taas sokeria vaikka muille jakaa.

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.