kaikille jotain kivaa.

Tein tässä taannoin pienen kyselyn, koskien siitä mitä te mussukat mielellänne haluaisitte lisää tänne blogiin. Tässäpäs tulokset:

– 24% vastanneista halusi lukea lisää arkisähellyksestä. Toivon, että tarkoitatte siis, että jaktan toheloimista samalla tavalla kuten tähänkin asti – ettekä siis sitä, että toheloisin entistä enemmän.Tässä viimeisin tohelointi: Olin kaupassa, maksoin kassalla ja lähdin ulos ja jätin kamat kassaan. Syytin aurinkoista keliä. Sitten piti jatkaa matkaa pyörällä ja ihmettelin, miksi pyörä ei liiku minnekkään. No siksi, koska pyörä oli vielä lukossa. Mitäs siinä hihittelin itsekseni, kun kaivoin avaimia laukustani ja häivyin naama punaisena paikalta (punainen tietenkin auringon takia.)

– 21% vastanneista halusi lisää mielipiteitä ja filosofointia. Tässäpäs päivän mielipide: Vittu helle on perseestä! Varsinkin, jos ei omista sandaaleja ja jalat marinoituu hiestä kengissä. Ja jos on (tummat) farkut päällä.

– 18 % halusi lisää kynsilakkoja ja sellaista. Tässä päivän herkku – tietenkin IsaDora (nimeä en nyt muista, mutta se on about neonpinkki!) Ja tuossa taustalla muuten mun uudet vaatteet. Jotka ei ole mustia. Siis Marianne osti vaatteita, jotka eivät ole mustia. Ihan selvästi auringon syytä.

– 15% halusi lukea Wonder Woman postauksia. Päivän treeni: pyöräilyä tappohelteessä 6 km, shoppailua kaupungilla noin 6 h. Aika tappavaa.

– 9 % halusi lisää aamupala-postauksia. Fear not my friends, tänään tuli palkka. Nyt on varaa syödä aamupalaa! Tässä tämän päivän superkallis aamiainen, kokonaiset 4 kruunua maksoi (Lidl on kultaa.)

– 9 % lukisi mielellään enemmän Geek Craft-postauksia ja käsityöjuttuja. Mulla on projekti meneillään, jota en vielä voi paljastaa ainakaan blogin puolella. Saatte nähdä kohta!

–  3% halusi lisää pelejä. Olen hankkinut Resident Evil 5, Assassin’s Creed 2 ja Dragon Age 2 äskettäin. Eli tiedän mitä minä tulen tekemään kesän aikana. Tiedätkö sinä?

– 3 halusi lisää elokuvia. Onjoo tulossa. Tässä uusin hankintani, kokonaiset 10 kruunua. Apua, menin konkurssiin! Scott Pilgrim on muuten aivan ihana elokuva! Kaikkien nörttien pakkopulla!

Siinä oli kaikille jotain! :D Nyt mä meen seisomaan parvekkeelle ihastelemaan ukkosta, joka on tulossa tänne päin.

Mukavaa viikonloppua kaikille! ♥

PS. Muistakaa OPI-arvonta. Tottakai mukana tulee joku snadi yllätys, koska ootte bäst!

4 vastausta artikkeliin “kaikille jotain kivaa.

    1. Hahah! Joo mun pitäis vähän harjoitella tätä Finglishiä a little. Se on vähän difficult välillä. Swenglish on liian strong mulla ^^

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.