friikkimagneetti-systerit vauhdissa

Vietin melkein koko eilisen päivän shoppaillessa. Hirveessä helteessä. Kyllä siinä oli vähän pinna kireellä. Suurimman osan tavaroista ostin 70 % alennuksesta – koska mulla on ehkä maailman paras alennusmyyntitutka.

Kuitenkin, päivän paras oli kyllä ehdottomasti, kun siskoni kanssa istuttiin kahvilla ja meidän pöytään tuli joku random mies (joku kolkyt vee, ettei mikää papparainen). Ensin hän kysyi, että saisikohan hän kysyä meiltä jotain, että hän tarvitsee naisten mielipiteitä erääseen kysymykseen. Katsoimme toisiamme siskon kanssa ja sanottiin, että joo no tottakai. Joten mies istui pöytäämme ja sanoi, että hänen kaverille soitettiin joltain radioasemalta ja sanottiin, että hänellä on joku salainen ihailija, että jos hän menee sinne suoraan lähetykseen hän saa tietää kuka se on. Joten tämä kysymys oli sitten, että pitäisikö sen kaverin mennä sinne. No sanottiin, että tottakai pitäähän sitä vähän elää. Ja oltiin vähän ihmeissämme koko ajan.

Sitten se tyyppi oli silleen, että okei, sitähän minäkin. No luultiin sitten, että tyyppi lähtisi jatkamaan matkaansa, mutta se jäikin juttelemaan niitä näitä meidän kanssa ja siskon kanssa välillä katseltiin toisiamme kysyvästi, että mikä tää juttu oikein on. Oli vähän sellainen epätodellinen fiilis. Sitten lopuksi se kysyi, jos sisko haluais mennä sen kanssa drinksuille. Sisko kieltäytyi kohteliaasti ja sitten se jätkä sitten lähti siitä sitten.

Istuttiin kyllä siskon kanssa siinä muutama sekunti hoo moilasina, että mikä juttu toi oli. Alettiin katsoo, että missä ne on ne piilokamerat. Tai sitä, että se oli siskon poikaystävän joku radiokaveri, joka pilaili kustannuksellamme. Tai jotain vastaavaa. Ja sitten naurettiin ihan hysteerisinä sitä, että olemme kyllä molemmat sellaisia friikkimagneetteja, että huh huh. Paitsi, että tää tyyppi ei kyllä sinänsä vaikuttanut friikiltä, eikä me luulla, että se kännissäkään oli. Mutta joo. Outo tapahtuma. Varmaan joku piilokamera-juttu.

Hirvee sepustus. Ei kukaan jaksanut varmaan lukea. Ja se olikin varmaan hauskempaa siinä paikan päällä. Äh. Unohtakaa koko juttu.

Puhutaan jostain muusta. Vaikka halvoista kynsilakoista Seppälästä. (70% alennus)

Tai siitä, miten hyviä suomalaiset mansikat ovat – vaikkapa vaniljakastikkeen kera (vaikka siitä kastikkeesta tulisikin vatsa kipeäksi.)

Tai siitä, miten ärsyttävää on, kun tällainen makkara hyppää joka päivä kello seiskalta naaman päälle.

Tai niistä 100 ideasta, jota olen vihdoinkin alkanut tekemään. 10 asiaa, jotka haluaisin tehdä joka päivä. Esim hymyillä enemmän (yeah right) ja lakata kynnet uudella värillä.

Tai vaikkapa runoista… Tuo Coleridgen runo/lainaus/mikälie on kyllä ehdottomasti maailman paras – ja siihen loppuikin kaikki mitä ikinä voisin sanoa mistään runosta. Se on kiva. Eikun ei. Se kosketti minua niin suuresti. Eikun äh. Ihan sama.

Niin tai sitten jutellaan siitä, mitä tänään tehdään? Minä ainakin lähden parin vanhan koulukaverin (tai no Jenny plus yksi lisää) lounaalle, etsimään kenkiä ja sitten suuntaan kohti Kirkkonummea. Niin ja sitten todennäköisesti hikoilen kun sika. Yeah.

Mitäs sinä ajattelit tehdä tänään?

6 vastausta artikkeliin “friikkimagneetti-systerit vauhdissa

  1. Niin, no onhan se aika snadi, mut siinä onkin sitten sitä luonnetta viiden koiran edestä hehe. Oli joo tosi kiva nähdä, pitää tavata uudestaan sitten kun tuun Suomeen seuraavan kerran :))) ♥ Tai soittele jos eksyt Örebrohon (…)

   Tykkää

   1. En ehkä oo ihan heti eksymässä Örebrohon, tai siis varmasti eksyisin, jos sinne tulisin, heh. Tukholmassa pitäis kyllä joskus saada aikaseks käytyy!

    Tykkää

    1. (KUkaan ei kyllä vahingossakaan sinne eksy hahaha) Tukholma on joo kiva, mutta mä tykkään eniten Göteborgista ^^ (Pakko aina suositella sitä kaupunkia, kun saa mahdollisuuden)

     Tykkää

 1. Mä oon nörttimagneetti. Jossain vaiheessa nuoruuttani huomasin, että mä päädyin jutteleen aina nörttipoikien (silloin kun nörttiys oli vielä noloa) kanssa. Se raivostutti sillä olisin halunnut tietty päätyä kaikkien kuulien poikien seuraan. Mietin monasti mikä ihme mussa on. Ilmeisesti mä en ole riittävän pelottavan oloinen kun arat nörtit uskaltautu jutteleen, tai jotain.

  No kuinkas sitten kävikään? Nyt olen naimisissa nörtin kanssa. Ylläripylläri! Kohtaloaan ei voi välttää. Niin että kyllä säkin jonkun ainakin semi-friikin kanssa päädyt yhteen. Sano mun sanoneen!

  Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.