”ystävistä”

Kävipäs tässä yhtäkkiä mielessä, että mitäs, jos vaikka muuttaisin pois täältä pöndelästä? Ihmisillä ei näytä olevan mitään muuta tekemistä täällä, kun juoruilla. Voihan voihan. Ja tällä kertaa kyseessä on vielä henkilö, jonka luokittelin ystävänä jokunen viikko sitten.

Miten ihminen ajattelee, kun hän juoruilee asioista kaupungin pahimmalle juoruakalle? Ystävän henkilökohtaisia asioita? Mitä siitä saa oikein irti? Voisiko joku selventää tätä asiaa mulle? Se on yks asia juoruilla ystävien kanssa, johon luottaa. Mutta mistä sitä tietää, että heidän joukossa on tuollaisia mätämunia?

Ja miksi tällaisista asioista saa aina selville maanantaisin?

6 vastausta artikkeliin “”ystävistä”

  1. Samaa mieltä kuin kaimani. Tuommoisiin ei oo luottamista ja ne voi siivota pois elämästään. Tietty helpommin sanottu kuin tehty.

   Tykkää

   1. Jo ei. Tuli vaan aikamoisena shokkina.. No eiköhän se tästä. Pois Facebookista, pois elämästä.. Eikö se näin mene nykyään :D

    Tykkää

   1. Voi voi..noi on niin ikäviä juttuja. Sitä kun luulee luottavansa johonkin, mutta sitten seuraavassa hetkessä hän saattaakin olla kadonnut tai kertonut jostakin asiasta koko kylälle. Ei mikään kiva yllätys tosiaan..edellisiin yhtyen..ei tollanen oo kaveruutta, vaan petturuutta :/

    Maria

    Tykkää

    1. Näinhän se on. Kyllä mä tästä – tuntuu vaan ihan helvetin pahalta kun sitä alkaa sitten miettimään, että kehen sitä voikaan luottaa. Mutta kaipa nuo mätämunat tulee esille ennemmin tai myöhemmin – ja ne hyvät tyypit pysyy messissä mukana vaikka kuinka kauan :)

     Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.