kiva yskä hei!

Tiedättekö sen tunteen, kun olette kipeenä ja teillä on vuosituhannen yskä. Teillä on aikainen aamu, koska on pakko mennä töihin. Mutta kuitenkin vietätte suurimman osan yöstä yskien. Katsotte kelloa suurinpiirtein joka toinen minuutti, haluatte nukahtaa, olette väsyneitä – mutta joka ikinen kerta, kun vihdoinkin olette nukahtamaisillanne – alatte yksimään.

Vihdoinkin, noin puoli tuntia ennen, kun on aika nousta ylös – nukahdatte. Saatte hienot puolen tunnin yöunet.

Ja menette töihin. Yskimään enimmäkseen – ja häiritsemään muita. Sen jälkeen menette frendin luokse hengailemaan – koska olitte luvanneet laittaa ruokaa kipeälle frendille (mun tapaukessa Ändi.) Saatoitte katsoa liian monta jaksoa jotain sarjaa ja pelata Guitar Heroa aika myöhään, joten jäätte yöksi.

Kun yö tulee, teitä alkaa taas yskittämään. Yskä on ihan kuin toisesta maailmasta. Ärsyttävää ja äänekäs.Yksitte melkein nonstoppia 4 tuntia (oikeasti.) Juuri, kun taa kerran vihdoinkin olette nukahtamaisillanne, kurkkua alkaa kutiamaan – ja huomaattee hetken päästä, että yskitte ihan täyttä häkää taas. Ja koska yskitte, frendikään ei muuten pysty nukkumaan – ja frendillä on tietenkin aikainen aamuherätys.

Itkette, koska teitä väsyttää niin helvetisti. Jossain yskimisen välissä sammutte ja saatte nukuttua kokonaiset 4 tuntia.

Tiedättekö sen tunteen? No arvatkaapas kerran ihan huviksenne, tiedänkö minä?

Mun piti soittaa terveyskeskukseen – mutta taisin nukkua sen soittoajan ohitse. Dämn. Eli voin melkein arvailla, että ensi yö tulee olemaan samanlainen. Kivaa hei!

Ja tunnen itseni roistoksi, joka piti Ändiä hereillä koko yön..

2 vastausta artikkeliin “kiva yskä hei!

 1. Hyi että, mä tiedän tuon tunteen. Onneksi ei ole moneen moneen vuoteen ollu tollasta mutta muistan että se oli HIRVEETÄ. Yskit ja yskit niin kauan että tulee oksennus, yyh. Ja pahin asento on just se makuuasento. Muistan kun joskus kotona asuessani äiti antoi mulle astmalääkettään ku mikään muu ei auttanut. Enkä kyllä muista auttoiko sekään.

  Toivottavasti menee pian ohi! <3

  Tykkää

  1. Kiitos! :)

   Joo siis just sellaista, että tulee oksennus. Puhumattakaan siitä, miten kipeä selkä ja vatsalihakset on kaikesta yskimisestä. Ihan siis niin totaalisesti perseestä, kun yli puolet yöstä menee nukahtamiseen. Ens yönä istun ja nukun prkl!

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.