1 päivä – 4 kuvaa

IMG_20121204_093644

Olen nyt parina päivänä tehnyt töitä ”normaalien” aikuisten aikaan – eli aamukahdeksasta puoli femmaan. Ja molempina aamuina olen ollut näin pirteä töissä (katso ylläoleva kuva.) Outoa herätä keskellä yötä, ja olla kotona ennen yötä (normaalisti olen kotona puoli kymmeneltä.)

IMG_20121204_122527

Lounaani on töissä aina se sama: (eines)kinkkujuusto-piirakka (koska olen laiska enkä jaksa tehdä omaa – vaikka siitä tulisi viisi miljardia kertaa paremman makuista, sekä halvempaa) ja raejuustoa. En ole vielä kyllästynyt.

IMG_20121204_151722

Lisäksi olin ihan umpijäässä koko päivän ja istuin käpertyneenä filttiin. Auta armias, jos joku ottaa tuon viltin ennen mua huomenna (no hätä, piilotin sen ennen kun lähdin töistä.) Meillä on ollut ihan törkeän kylmää tässä viimeiset pari päivää. Olen palellut nonstoppina 24/7. Töissä on jäätävän kylmää. Ulkona on ihan vitun kylmää. Ja mun kämppä on perseestä ja jääkylmä (ikkuoissa on reikiä.. tiivisteet paskana – vaikka olen pyytänyt talkkaria vaihtamaan niitä noin sata kertaa…) Ei edes kaksi peittoa pitänyt mua lämpimänä yön aikana. Tosi. Kivaa. IMG_20121204_185702

Kävin taas tyttöjen kanssa heti duunin jälkeen pelaamassa sulkista. Ei menny ihan nappiin, sillä olin (ja olen edelleenkin) törkeän väsynyt ja nälkäinen, eli suurimmaksi osaksi pelaaminen meni sairaaksi kikatteluksi. Ja itsetunnolle ei tehnyt hyvää katsoa noin 4-vee nappuloita, jotka pelasi paremmin kuin minä. Hmph!

Tradition mukaisesti mentiin sitten kaffelle yhden kaverin luokse. Tietenkin unohdin hänen kissat taas vaihteeksi (mitä en voi ymmärtää, koska ne on ihan törkeän sööttejä – niinkun kaikki kissat yleensäkin.) Ja unohdin tottakai taas ottaa ne allergialääkkeet mukaan ja sain ihan törkeän allergisen reaktion – yhteen silmään. Todella kaunista, eikö vain? (Varsinkin yhdistettynä siihen, että hieroin silmää aika reippaasti, ja näköjään puolet mun kulmasta lähti kävelemään jonnekkin huitsin nevadaan.)

Nyt sitten paniikkisiivoamaan, sillä saan huomenna kaverin yökylään tänne. Jei! Siis sille, että kaveri tulee tänne, ei siis sille siivoamiselle.

Miten siellä päin pyyhkii?

PS. Matka Helsinkiin varattu joulupyhiksi ja uudeksi vuodeksi. 13 ihanaa päivää Suomessa!  MÄ HALUAN SINNE NYT! (Tyhjentämään mamman jääkaappia.)

8 vastausta artikkeliin “1 päivä – 4 kuvaa

  1. Mun silmät menee just samannäköseks kun kissoja on näköpiirissä :) Toisaalta ne näytti samalta myös ripsienpidennysten aikana :D

    Tykkää

    1. Voi kiitos hienoista sanoistasi :) Joo mulle tulee kanssa nuhaa, unohdin kirjoittaa, että vain toinen sierain meni tukkoon.. haha. outoa.

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.