kiitti ”treeneistä”, fitness 24/7 malmi!

Ottaa päähän. Kerronpa nyt miksi.

Olen nimittäin aika kauan nyt yrittänyt ylipuhua 60+ vee mutsiani aloittamaan salitreenin. Monen vuoden ”jankuttamisen” jälkeen mutsi itsekin vihdoinkin innostui asiasta, varsinkin nyt eläkeiässä, kun on paljon ylimääräistä aikaa. Joten tehtiin suunnitelma. Koska mulla kuitenkin on kokemusta treeneistä ajattelin, että mutsi varmaan saisi vähän lisäpuhtia siitä, että joku tuttu on mukana salilla kun hän aloittaa treenit. Joten päädyttiin siihen, että hankitaan molemmat jäsenyyden Fitness 24/7 :lle – koska niiden konseptihan on se, että voi treenata kaikissa heidän saleissa Pohjoismaissa – ja matkustan sitten Ruotsista Helsinkiin ja ohjaan mutsia parin treenin verran, jotta se tietää mitä tehdä salilla. Sika hyvä suunnitelma, eikö vain? Viime tiistaina molemmat käytiin hankimassa kortit – minä Örebrosta ja mutsi Malmin salilta. Tarkoitus oli aloittaa treenit kun tulen pääsiäiseksi kotiin Helsinkiin.

No. Tuli pääsiäinen ja lauantai ja oli aika mennä salille. Puettiin treenivaatteet päälle ja lähdettiin kävellen Puksusta kohti Malmia ja Fitness 24/7:iä. Tultiin perille ja kysyin mutsilta, että tiedätkö miten pääset sisään. Joo ei tiedä, ei näytetty. Joten aattelin, että menen edellä ja mutsi voi katsoa ikkunasta, miten kortit pistettään lukioihin ja mihin tungetaan se sormi sormenjäljen tunnistamiseen. Hyvin pääsin sisään. Mutsi seurasi perässä – ei päässyt sisälle, nimittäin ei tunnistanut sormenjälkitunnistin mutsin sormenjälkeä. Yritettiin varmaan viisituhatta kertaa – okei, kymmenen? Ei toiminut, muutkin siellä salilla auttoi meitä – eikä saatu toimimaan.

Homman nimi on nimittäin se, että kun mutsi oli hankkimassa korttiaan, siltä otettiin vaan rahat, otettiin sormenjälki (joka siis toimii kortin kanssa sisääntulessa ”avaimena”) ja lykättiin kortti käteen ja tyyliin sanottiin, että kortin aktivoimiseen voi mennä parisen tuntia, heippaaa! Eli eihän mutsi voinut edes kuvitella, että sinne saliin pääseminen voi olla mitenkään monimutkaista.

Juu ei todellakaan.

Soitettiin päivystykseen – koska eihän siellä nyt ketään tietenkään vastaanotossa ole viikonloppuisin tai pyhinä. Siellä neuvottiin, että jos sormea yrittää vähän eri kulmista änkee siihen laitteeseen niin ehkä toimii – muuten on annettu joko väärä kortti (joka ei toimi viikonloppusin..) tai sitten sormenjälki on otettu huonosti. (SIIS ANTEEKS MITÄ?) Yritettiin taas muutama tuhat kertaa – no eihän se tietenkään toiminut. Meinattiin jo molemmat änkee samalla kerralla sinne, muttei kuitenkaan sitten kehdattu. Eli molempia otti ihan törkeästi päähän ja päätettiin, että lähdetään pois koko paikalta ennen kun saadan primitiivireaktiot.

Eli. Nyt haluaisin ihan oikeasti saada tietää, että MIKSI tämä teidän työntekijä ei voinut NÄYTTÄÄ mutsilleni – joka siis on liittymässä ensimmäistä kertaa salille EVÖR, MITEN nämä kulkujutut toimii..? Siihen menee tyyliin alle minuutti. Ooo. Paha. Liikaa aikaa menee hukkaan. Muutenkin kaikki uudet tekniset jutut voi olla vähän ÖÖH, WTF -juttuja vähänkin vanhemmille (kyllä ihan mullekkin välillä..) Luulisi, että se nyt kuuluu vähän asiaan, että selitetään hyvin tällaiset jutut uusille asiakkaille, vai? Onko liikaa pyydetty? Mutku kuulemma likka siellä vastaanotossa yritti vaan purkaa pitkää jonoa salille liittyjistä. Minä itse sain Örebrossa opastuksen siihen, miten sisääntulo ja ulosmenoo toimii – vaikka olikin jonoa. Hmm. Outoa.

Ja sitäpaitsi.. miten niin kortin aktivoimiseen voi mennä tunteja? Mun kortti toimi heti. Siis ihan heti siitä hetkestä kun sen olin maksanut, sillä testasin sillä päästä ulos. Niin, että mikä tämä juttu nyt on Suomessa, ettei muka toimi heti? Sama puljuhan se on – kertokaa toki, että miksi.

Lisäksi vielä siellä oli kaksi kortinlukijaa, yksi vanhoille korteille ja yksi uusille.. Mutsilla näköjään oli vanha kortti, mulla uusi. Tämän osasi meille kertoa toinen salillakävijä. Kysymys vaan kuuluu, että miksi mutsille on annettu vanha kortti ja mulle uusi, kun samana päivänä ollaan ne hankittu. Vai onko tää semmoinen juttu, että Suomi tulee taas vähän jälkijunassa?

Niin ja vielä yksi juttu. Valitsimme Fitness 24/7 juuri sen takia, että se on auki myös pyhinä. Mutta joo – ei päästy edes sisälle, koska joku teillä on nyt tehnyt kaardinaalimunauksen. Todella kivalta tuntuu.

Ettäs sellaista. Eli, kiitos, todella, todella, todella,  paljon näistä treeneistä Malmin Fitness 24/7, oli todella kivaa treenata hauiksia siinä kun vedettiin auki ovia varmaan viisituhatta kertaa. Ainakin teidän ulko-ovi toimii moitteettomasti! Lisää hauistreenejä tiedossa, kun ei voi nyt muuta tähän vitutukseen tehdä, kun syödä suklaamunia.

Kivat pääsiäistreenit, indeed.

8 vastausta artikkeliin “kiitti ”treeneistä”, fitness 24/7 malmi!

 1. Voi ei :/ Tosi törkeetä toimintaa ja uskon että ärsyttää! Sun mutsin alkanut sali-innostushan voi mennä noin surkean alun takia ihan pilalle.

  Tykkää

  1. Sanopas muuta! Yritän saada sen mentyä sellaiseen salitutustumiseen, jos niillä nyt on edes aikoja siihen.. varmaan nekin on sellasii: Tää on sali. Tuossa on laitteet. Pidä hauskaa. Hehe. Ehkä mutsin vaan pitäisi matkustaa mun luo Örppööseen niin reenataan siellä sitten :P

   Tykkää

 2. Joo no meil kävi samoin. Kortti ei ikinä tunnistanu äitin sormenjälkee.. Ni oon joutunu päästää sen saman oven avauksel. Ja menny heti seuraavan pvn hoitelee asiaa.. Asia hoitu HETI kun respas oli toinen työntekijä.

  Tykkää

 3. ei se itseklläkään koskaan toimi se ovi, pitänee vaihtaa semmoisekis vain aukioloaikoina… vaikka päivisin pääsee aika heikosti käymään tai sitten joutuu matkustamaan jonnekki keskustaan kunnon saliin

  Tykkää

  1. Mene ihmeessä juttelemaan henkilökunnan kanssa, he saivat äitini kortin semmoiseksi, ettei hänen tarvitse käyttää sormenjälkiä päästääkseen sisään :) Ehkä sunkin kortin saa toimimaan..

   Liked by 1 henkilö

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.