elämä on.

Niin paljon on muuttunut sitten viime kerran, niin paljon on pysynyt samana. Hetkittäin elämä hymyilee ja toisinaan kaikki romahtaa. Mutta tällaista se kai on se elämä, on se ihanaa (osittain sarkastinen kommentti, I know.)

Suurin syy hiljaisoloon on se, että olen keksittynyt enemmän elämään näytön ulkopuolella. Syy siihen on, että äidilläni todettiin, oliskohan se ollut joskus helmikuussa, rintasyöpä. Kevät ei siis ole ollut mitenkään leppoisaa aikaa, etenkin kun ajattelee, että isän kuolemasta ei ollut mennyt edes kahta vuotta, kun saimme tietää äidin syövästä. Nyt äiti on leikattu ja käy läpi sytostaattihoitoja tällä hetkellä. Viisitoista vuotta sitten olimme samassa tilanteessa, kun äidillä todettiin ensimmäinen kerta rintasyöpä. Viisitoista vuotta äidillä oli terveen paperit, ja ehdimme jo hengittää helpotuksesta, ettei se syöpä palaa koskaan. Kunnes sitten kävi näin. Ei tässä muuta voi tehdä, kun olla positiivinen, kyllä äiti hoitaa tämän homman kotiin. En voi muuta, kun nostaa hattua (jos minulla siis sellainen olisi) ja olla ylpeä äidistäni, joka jälleen kerran läpikäy rankat hoidot, on se kova se mamma.

newapt

Jos siirrytään vähän leppoisimpiin asioihin niin muutto on nyt ohi, tai siis olen saanut tavarani vanhasta kämpästä uuteen, mutta ne ovat suurimmaksi osaksi vielä pahvilaatikoissa. Vaikka olenkin kohta asunut jo kuukauden täällä.. (facepalm) Tänään muuten maksoin jonkin maksun koskien omistusta (hyvin selitetty eikö vain..) ja kämppä on nyt virallisesti minun nimissä (ja suurimmaksi osaksi pankin omistama, jos nyt tarkkoja ollaan, heh.) Tavarat ovat vielä laatikoissa, koska minulla ei ole huonekaluja, jotka sopivat suurempaan kämppään. Onpas ongelmaista, muutin pienestä kämpästä, jossa on pienet kalusteet suurempaan ja nyt tämä ammottaa tyhjyyttään. Tosin en aio ottaa mitään stressiä, pikkuhiljaa tästä tulee jotain. Pikkuhiljaa tästä tulee minun asunto. Pitäisi myös tehdä pientä pintaremonttia, sen taidan tehdä kun olen lomalla.

sänky

Tosin sen verran panostin, että ostin uuden sängyn. Kuulemma hyvä olla hyvä sänky, jos on huono selkä, näin olen kuullut. Ja voin vaan sanoa, että tuntuu siltä kun nukkuisi pilvillä. Eikä minulla ole periaatteessa ollut selkä kipeä about kuukauteen. Money well spent. Plus on todella yleellinen olo kun tuossa sängyssä nukkuu äksänä (tänään heräsin poikittain siitä hehe..) En tosin ole ihan varma tuosta seinän väristä – oliivinvihreä. Yay or nay? Osittain ihan kiva, tosin välillä se näyttää todella vihreältä…

yzma1

Yzma tosin viihtyy todella hyvin uudessa palatsissaan, kun voi juosta ympäriinsä minkä jaksaa ja nukkua joko auringossa tai varjossa. Sekä kyttäillä lintuja monista ikkunoista. Parvekkeelle Yzma ei vielä pääse, koska en ole saanut laitettua verkkoa partsille (koska laki sanoo niin.) Ollaan vähän harjoiteltu ulkoilua valjaissa, mutta neiti ei siis tykkää siitä ollenkaan, mieluiten hän haluaisi juosta vapaana. No way José.

Lomasta puheen ollen, ensimmäinen kesä ikinä, kun olen aikuisten lomalla. Osittain ihanaa, osittain pelottavaa. Koska mitä tehdä? Asuntokaupan takia, ei ole varaa lähetä matkoille, ainakaan Helsinkiä pidemmälle. Ellei sitten kukaan halua maksaa minulle ulkomaanmatkaa? Nobody? Huhuu? Sitähän minäkin. Se mikä on varmaa, on että aion ainakin viettää muutaman päivän olla tekemättä yhtään mitään.

Töissä menee vähän niin ja näin, olen saanut osittaisen ylennyksen (yay!), jos sitä siksi voi kutsua. Teen jonkin verran hommia nyt asuntolapedagogina, se ei todennäköisesti sano mitään sinulle, mutta se tarkoittaa osittain konttoritöitä (ja parempaa palkkaa..) Tämä tosin on aiheuttanut sen, että muutama kolleega on heittäytynyt vaikeaksi – oi niin ihanaa olla naisvaltaisella alalla töissä, kateuden ja paskanpuhumisen mekka. Joskus on pala kurkussa kun on menossa töihin, ja se ei ole kiva fiilis. Meillä on muuten tulossa jonkinlainen psykososiaalinen kartoitus huonon työilmapiirin takia. Se on ainakin hyvä. Itse olen miettinyt, jospa jatkaisin opintojani ja suuntaisin muualle töihin. Opinnoista kun ei oikein ole tullut mitään, siis gradu ei todellakaan valmistunut tänä keväänä. Ehkä sitten ens keväällä. Saa nähdä mitä tulee tapahtumaan. Loman tarpeessa olen ainakin.

Ja yritän muuten tehdä paluuta deittimaailmaan. Alla oleva kuva kuvailee hyvin miten se homma menee..

https://giphy.com/gifs/desert-tMBOGS2E2p10A

Source.

 

Yksi vastaus artikkeliiin “elämä on.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.