Sekaisin Marysta

otsis2013

Tervehdys!

Minä olen  Marianne, siis se Marianne/Mary, joka aloittaa innoissaan uusia projekteja koko ajan, eikä tee loppuun niitä mitä aloitti (joskus tosiaan tämäkin itseasiassa toteutuu… ) Asun lätäkön toisella puolella, eli Ruotsissa, ja vielä tarkempi location on Örebro (sårri, en tiedä leveysasteikkoa tai pituusasteikkoa, googleta and you shall find out!) Opiskelin (opiskelen) liikunnanohjaajaksi, mutta sivutienistit veivät mennessään ja teen töitä nykyään päihde- ja mielenterveyspotilaiden kanssa. Huippukivaa työtä, mutta alkaa tuntua siltä, että on aika mennä kohti uusia haasteita! Joku kaunis päivä ehkä teen opintoni valmiiksi, mutta en halua tehdä töitä liikunnanohjaajana. Eli siis – en tiedä, mitä haluan tehdä kun minusta tulee iso..mpi.

”Vapaa-aikani” vietän suurimmaksi osaksi joko salilla tai sarjoja katsellessa, satunnaisesti katson jopa elokuvan silloin tällöin. Jos on runsaasti vapaa-aikaa (loma – mitä ei nyt tällä hetkellä oikein ole) niin pelaan konsolipelejä, piirrän, kirjoitan listoja ja unelmoin minimalistin elämäntyylistä – itse olen tällä hetkellä jonkinlainen semi-maximalisti.

Kokkaaminen on myös ihan kivaa (silloin, kun jaksaa), sekä leipominen ja uusien asioiden oppiminen. Viime aikoina olen kiinnostunut enemmän ja enemmän kasvisruokailusta, elämään mahdollisimman ympäristöystävällisesti (sopii hyvin tuon semi-maximalismin kanssa.. working on this) ja oppimaan jotain uutta joka päivä.

Kuuntelen musiikkia melkein aina – ja leikin, että se on elämäni soundtrack.

Olen myös salaisesti rakastunut Batmaniin, mutta elkää kertoko kenellekkään, koska sitten se ei ole salaisuus enää.

Tervetuloa hullunkuriseen ihmemaahani! Jättäkää ihmeessä tassunjälkiä!

Marianne tykkää :D

Leffoista, syksystä, batmanista, lukemisesta, käsitöistä, nintendosta, peleistä, palapeleistä, musiikista, kirsikoista, kynsilakoista, cupcakeseistä, hattarasta, vaatteista, kengistä, kauhuleffoista, kissoista, tietsikoista, designista, ideoista, ilmapalloista, piirakoista, yksilöllisyydestä, kahvista, värikynistä, kaffittelusta kavereitten kanssa, sairaasta huumorista, luonnosta, pitkistä ja syvällisistä keskusteluista (oli sitten tärkeä tai vähemmän tärkeä aihe), kookoksesta, leipomisesta, kokkailusta, Tim Burtonista, minimalismista, huulipunasta, Liisa Ihmemaasta, tanssimisesta, värikkäistä luomiväreistä, puurosta, hikitreeneistä, kirppiksistä, kuntosalista, lihaksista, tatuoinneista, second hand shoppailusta, isoista valkoisista pilvistä hienona kesäpäivänä, huvipuistoista, sci-fistä, fantasysta, vampyyreista, kirpeistä pakkaspäivistä, tuoksuista, glitteristä ja tietty unicornseista  jne jne

Marianne ei tykkää :(

Hämähäkeistä, hevosista, klowneista, ahdasmielisistä ihmisistä, huumoritajuttomista ihmisistä jotka eivät kykene nauramaan itselleen, huonoista hiuspäivistä, stressistä, cardiosta, oluesta, tyhmyydestä, elokuvista jotka ovat niin huonoja, että ottaa päähän että heitit hukkaan aikaa niitä katsoessasi, hammaslääkäreistä, indiemusasta, Beyoncesta, itsekeskeisistä ihmisistä, veriletuista, materialismi (vaikka olen itse osallinen siihen..) jne jne.

Kysymyksiä, ihmettelyjä, kritiikkiä, fanipostia ja rakkaudentunnustukset voitte laittaa osoitteeseen maryihmemaassa@gmail.com

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.